Lunch

Veckans lunch V.43         125:-

Måndag:
Grillad fläskkarré, cous-coussallad med blandade grönsaker, örter och citron.

Tisdag:
Ugnsbakad torskfilé, räkor, gröna ärtor, dill, skirat smör och kokt småpotatis.

Onsdag:
Kycklingbröstfilé, marinerad ljummen salladskål-& risnudlar, groddar & koriander.

Torsdag:
Sejfilé, rotfrukter i fisk-&cidersenapsbuljong, majonnäs & persilja.

Fredag:
Viltfärsbiff, stekt svamp, gräddsås, stekt potatis & saltgurka.


Veckans VEG:
Krispig Tofu, ägg 64*C, zucchini, blomkål, rosé sallad, balsamicodressing


Lunchen inkluderar alltid bröd, smör & kaffe


Ebenist à la carte
Grillad lax, sparris, sockerärtor & smör-&citronkokt potatis.
195:-

Grillad entrecôte, grönpepparsås, bakad tomat & pommes frites
255:-


Husets nystekta köttbullar, potatispuré, gräddsås,
rårörda lingon och pressgurka
145:-


Crème brulée
95:-